Святий Миколай у Соколовому


"Ой хто, хто Миколая любить?" А люблять його маленькі та не зовсім парафіяни Храму Успіння Пресвятої Богородиці в с. Соколове.

Вже традиційно силами старших школярів Соколівської середньої школи під керівництвом Любові Хименко для діточок молодших класів робиться велике свято Миколая. Біля 90 діточок та підлітків вийшли цього дня з храму не тільки з подарунками, але із впевненістю того, що Святий Миколай і далі буде допомагати своїми молитвами кожному, хто в нього вірить.

Настоятель храму о. Станіслав Аштрафян сьогодні дуже тішиться: в храмі діти, а це означає, що в рідному Соколові є майбутнє. Саме з Христом у серці мешканців, а сьогодні Він явно і неявно доторкнувся до всіх учасників свята, може статися відродження Соколова. Авжеж, 150 років тому в цьому храмі було біля 1500 парафіян. Є що відроджувати.

Коли так багато дітей та подій можна було б не помітити тиху, але самовіддану службу церковного хору та старости: Валентини Хименко, Лідії Біхун, Марії Кречік та подружжя Сергія та Тетяни Довгонюків, які допомагали настоятелю у звершенні Святої Літургії, - та й причасників сьогодні було багато.