22 січня 2012 року


Хор Братства св. ап. Андрія Первозваного та вихованці парафіяльної недільної школи «Християнська надія» із місійною метою завітали у храм Свв. Володимира і Ольги м. Львів-Винники.

Після вечірньої відправи настоятель церкви митр. прот. Василь Петрик привітав братчиків, які соборною колядою прибули прославляти народження Ісуса Христа.
Привітальне слово до громади мав п. Роман Максимович, довголітній голова Братства та парафіянин винниківської громади. «Ми щиро дякуємо цій парафії та активним братчикам, які впродовж 21 року невпинно працюють для розвитку Братства і УАПЦ. Сьогодні наш хор прийшов висловити слова подяки за ті добрі справи, які кожний з вас чинить, давніми колядками розвеселити серця винниківчан та разом прославити народженого Спасителя»- сказав пан Роман.
Присутні мали змогу послухати колядки «Ой дивна, дивна українська родина», «Днесь поюще», «Що то за предиво», «Небо ясні зорі вкрили», «Радуйтеся всі люди», «Пречиста Діва». Між колядками вінчували маленькі парафіяни Успенської церкви м. Львова.
Після коляд дитячий вертеп старшої групи недільної школи «Християнська надія» Успенської церкви показали винниківчанам різдвяний вертеп. Наприкінці всі разом колядували «Небо і земля». Продовжив святковий концерт малий склад хористів Успенської церкви, які подарували колядки, щедрівки та вінчування.
Із завершальним словом до громади звернувся п. Юрій Федів, заступник голови Братства та керівник недільної школи «Християнська надія», який розповів про діяльність хору і школи та подякував винниківській парафії за теплу зустріч.
Наприкінці о. Василь Петрик від громади  подякував хористам і діточкам за рідісну коляду у стінах церкви Свв. Володимира і Ольги.