Братство приготувало паски для воїнів у зоні АТО


24 квітня у Ставропігійній церкві Успення Богородиці після третьої св. Літургії собором духовенства на чолі із митр. прот. Ігорем Бурмилом було освячено понад 130 пасок, які були приготовані Братством для воїнів у зоні АТО.

До випікання пасок прилучилися як парафіяни львівських храмів (родина Патріярха Димитрія, сім'ї Яцірук, Столяр, Вітер, Бакун), так і симпатики Братства (працівники "ВІ ЕС Банку"). Щира подяка також і для вірних громади УАПЦ с. Розворяни Золочівського району, які зібрали продукти для виготовлення великодніх дарунків. Родина пекарів  Горинь із с. Лисинич також безкоштовно приготували паски, які вирушили на Донбас. 

У понеділок Львівський декан митр. прот. Олег Древняк разом із священиками благочиння вирушили у зону АТО. Деканатом приготовлено для військовослужбовців ще понад 500 пасок, футболки, шкарпетки, спідню білизну та продукти харчування.

Золочівський декан митр. прот. Василь Саган від благочиння передав для земляків, які несуть військову службу у зоні АТО пральну машинку та комплекти форми, Олександ Слободянюк - тапочки для військового госпіталю, Наталя Здерко - 20 пар гумових чобіт.

Щиря подяка усім жертводавцям, які відгукнулися на наше прохання та прилучилися до загальноцерковної волонтерської праці.