Братство відвідало ноуково-практичну конференцію, присвячену збереженню сімейних цінностей.


Науково-практична конференція "Щаслива Християнська сім'я - запорука майбутнього" 12 червня була проведена на базі Львівського деканату Львівської єпархії ПЦУ у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17).

Представники Успенського і Петро-Павлівського осередку разом із Головою Братства дияконом Юрієм Федівим прийняли участь у даному заході.

Чітко підготовлені доповіді людей, які десятки років працюють у соціяльній сфері, актуальні питання сьогодення - це результат 5-ти годинної  праці суботнього дня. 

На захід прибули духовенство та вірні з Успенської, Петро-Павлівської, Свято-Вознесенької, Свято-Преображенської (м-н Левандівка), Свято-Духівської (м-н Левандівка), Свято-Покровської (вул. Щирецька), Свято-Покровської (вул. Дем'янівська), Ікони Холмської Божої Матері, Різдва Івана Хрестителя, Різдва Богородиці (м-н Кривчиці).

На конференції піднімалися питання щодо захисту християнських сімейних цінностей на рівні Держави, проблеми спілкування молоді у соціяльних мережах, розвитку напрямів позашкільної діяльності, стосунків підлітків та їх наслідки для формування родини.

Духовенство Львівського деканату висловлює вдячність організаторам та керівництву Львівського палацу мистецтв, а особливо депутату ЛМР- п. Роману Грицевичу за сприяння вивчення даного питання у суспільстві.