ДОПОМОЖІТЬ!!!


Громада церкви Покрови Пресвятої Богородиці сердечно звертається до Вас, з надією про допомогу в зібранні коштів активній парафіянці нашого храму, одній із перших засновників громади УАПЦ Покрови Пресвятої Богородиці м. Баштанка Миколаївської області, Севостьяновій Інні Іванній, в якої тяжко хвора дочка з діагнозом: «Хронічна ниркова недостатність, термінальна стадія.

Програмний гемодіаліз з 26.06.2007р. по теперішній час. Вторинна анемія, симптоматична гіпертензія. Міокардіофіброз змішаного генезу. Фіброз МК з вираженою недостатністю МК. СН 1-2А ФК.»

Для збереження життя дівчини потрібна термінова трансплантація нирки (до місяця часу), що коштує приблизно 100 000 грн.

На сьогоднішній день сім`я таких коштів немає і життя дитини під загрозою.

Тому наша громада з настоятелем ієр. Дмитром Федунем просить Вас занести щиру  молитву до престолу Милосердного Господа нашого Ісуса Христа, проявити милосердя і допомогти зберегти життя дівчини.

Ощадний банк України 3154/028

МФО 386133

ОКПО код 02763067

Рахунок № 290949009

Зарахування на особовий рахунок № 47673 Севостьянова Анна Андріївна.

 

Нехай Всемилостивий Господь у Новому 2010 році благословить усіх Вас міцним здоров`ям, щастям, радістю, усілякими гараздами та достатками!

Нехай Милосердний Господь облагородить Ваші душі та зігріє серця думкою про врятоване життя незнайомої дівчини з далекого півдня України!

 

3 повагою до Вас вipнi УАПЦ м. Баштанка та настоятель ієр. Дмитро Федунь.