Священик УАПЦ у Сарнах на Рівенщині прийняв участь у молитовному сніданку


Настоятель парафії УАПЦ о. Віталій Коврига на запрошення організаторів прийняв  20 вересня у Сарнах  участь у Молитовному сніданку за участю семи релігійних конфесій, що діють на Рівненському Поліссі. 
Молилися за єдність, мир та злагоду в Україні, за наших воїнів, що боронять цілісність держави та її суверенітет на Донбасі, за процвітання держави та достаток у родинах, за духовне й фізичне здоров'я українців. Представники різних церков розповідали про свою підтримку української армії та місцевого населення - збір гуманітарних вантажів на схід. Промовці говорили про необхідність об'єднатися партіям та конфесіям у прагненні збудувати заможну державу, де люди славитимуть Бога та любитимуть ближнього. 
Говорили про духовне відродження краю, про збереження традицій, про нові виклики часу, яким треба разом протистояти.
В Молитві взяли участь: голова Рівненської облради Микола Драганчук, голова Сарненської районної ради Руслан Серпенінов, міський голова Сарн Світлана Усик, духовенство краю, гості з Рівного- предствники різних церков, депутати облради, керівники державних та приватних підприємств, бізнесмени, громадські діячі, представники преси.
Гоподарем та організатором заходу стала Сарненська філія благодійної корпорації "Місія без кордонів", що діє при церкві Християн Віри Євангельської (керівник - Володимир Хомич). Місія займається благодійністю на території Рівненської, Волинської та Житомирської областей.

Світлини  Oxana Slobodzyan