В Успенській церкві Львова мистецькою програмою "Молитву проллю" роздумували над силою молитви


3 квітня з ініціативи Львівського муніципального хору "Гомін" (диригент Руслан Ляшенко) та за участі парафіяльного хору "Оранта" (диригент Любов Вальчак), братського хору "Ставрос" (диригент Руслан Ляшенко) у стінах старовинного храму Успіння Богородиці  УАПЦ м. Львова було проведено духовно-мистецьку програму "Молитву проллю". 

Між піснеспівами присутні мали змогу більше пізнати сенс молитви та поглинути у роздуми над стражданням Христа. Священослужителі о. Роман Якимовський та о.д. Юрій Федів зачитували цитати із Святого Письма та тлумачення сенсу молитви святими Церкви Христової.

"Отці церкви закликають нас до молитви – дороги світла. Молитва є мірилом нашої любові. У любові реалізується людське життя, подібно і в молитві людина знаходить цей стан. Тому і в радості, і в печалі, і коли щось нам потрібно, ми повинні звертатися до Бога з молитвою. А Господь дуже добрий і милостивий до нас; і якщо від щирого серця, з вірою і ревністю проситимемо Його про вдоволення своїх потреб, Він неодмінно виконає наші бажання і дасть усе, в чому ми маємо потребу. При цьому потрібно цілковито покластися на Його святу волю і терпляче чекати, тому що тільки один Господь знає, що і коли нам дати – що нам корисно і що шкідливо"- зазначив о.д. Юрій Федів, Голова Львівського ставропігійного братства св. ап. Андрія Первозваного.

Спільною молитвою "Боже великий, єдиний" завершився вечір постової пісні, який вперше був організований в Успенській парафії.

Від імені парафії о.д. Юрій Федів подякував ініціаторам заходу, хористам, парафіянам і гостям громади за спільний вечір, який збагатив духовно та морально усіх присутніх.